Havenstraat 17, Huizen | 035 525 3631

Search
Close this search box.
SONOS introduceert Era 100 en Era 300
SONOS Era 300 cover socials

Gepubliceerd

Era 100 & Era 300

Era 100 is ietsje groter dan zijn voorganger Sonos One, maar is voorzien van volledig nieuwe hardware en software en een next-gen akoestisch ontwerp dat gedetailleerd stereogeluid en een diepe bass produceert. De Era 300 heeft een volledig nieuw ontwerp.

Nu in stereo: Twee gerichte tweeters sturen kristalheldere hoge frequenties naar links en rechts voor rijk stereogeluid. Een grotere midwoofer produceert een verbluffende bass die je niet zou verwachten van maar zo’n compacte speaker.

Klein maar krachtig: De Era 100 zit boordevol audio- en technische verbeteringen en het slanke, moderne design maakt het een elegant pronkstuk voor elke boekenplank, aanrecht, bureau of nachtkastje.

Personaliseer je systeem: Geniet nog meer van filmavonden door twee Era 100-speakers toe te voegen als achterspeakers bij je soundbar voor een surround sound-systeem, of combineer er twee voor kamervullend stereogeluid.

Opvallende, nieuwe interface: Era 100 en Era 300 hebben een gebruiksvriendelijke nieuwe gebruikersinterface, met een nieuwe capacitieve volumeregelaar voor eenvoudige bediening van je muziek met je stem, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en Bluetooth®.

Vernieuwde connectiviteit Stream al je favoriete audio via wifi of bluetooth en sluit andere geluidsbronnen als een platenspeler rechtstreeks aan met een aux-kabel en de Sonos-lijningangsadapter.

Trueplay nu beschikbaar voor meer luisteraars: Met behulp van de microfoons in Era 100 en Era 300 optimaliseert Trueplay met één tik in de Sonos-app het geluid voor de unieke akoestiek van je ruimte. Beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers.

De Era 100 en Era 300 zijn vanaf 28 maart 2023 wereldwijd beschikbaar. Bekijk alle Sonos-producten bij Rozestraten Audio & Video.

Meer
artikelen