Havenstraat 17, Huizen | 035 525 3631

Rozestraten voegt Sonus faber en McIntosh toe aan assortiment

Gepubliceerd

Rozestraten Audio en Video is blij dat het productaanbod sinds kort is uitgebreid met de topmerken ‘Sonus faber’ en ‘McIntosh’. De twee nieuwe audiomerken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en de prachtige vormgeving.

Beide merken sluiten naadloos aan bij het unieke assortiment hoogwaardige audio- en video-apparatuur van de broers Steven en Robert Rozestraten. In de winkel aan de Havenstraat kun u onder meer kennismaken met producten van Bluesound, DALI, Loewe, LG, NAD en SONOS

Sonus faber

Sonus faber is een Italiaanse producent die op ambachtelijk wijze luidsprekers fabriceert. Het bedrijf gebruikt klassieke materialen, zoals massief walnoot en leer, gecombineerd met een tijdloos ontwerp. Liefhebbers spreken over ‘luidsprekerdesign dat tot absolute kunst is verheven. De fysieke en muzikale schoonheid is doorgevoerd tot in het kleinste detail. Sonus faber behoort al 40 jaar tot de top van audiofabrikanten.

In de showroom van Rozestraten Audio en Video staat de schitterende Sonus faber Omnia te pronken.

McIntosh

McIntosh RS250 Lifestyle Table hi resMcIntosh Laboratory is een Amerikaanse fabrikant van handgemaakte high-end audioapparatuur. Het bedrijf werd in 1949 opgericht en ontwerpt én produceert audioversterkers, stereotuners, luidsprekers, draaitafels, muziekstreamers, processors en andere audioproducten.

Een aardig weetje: Steve Jobs, één van de oprichters van Apple, sloot een overeenkomst met de president van McIntosh, Gordon Gow, om de naam Macintosh te mogen gebruiken voor de computerlijn van Apple. De beide merknamen klonken zozeer hetzelfde dat Jobs wel móest aankloppen bij Gow.

Bij Rozestraten Audio & Video kunt de krachtige, draadloze RS250 beluisteren.

Meer
artikelen