Referenties

Ervaar Bang & Olufsen bij u thuis, op de zaak of tijdens uw verblijf in het buitenland. Individueel maatwerk leveren wij voor uw bestaande woning of nieuw te bouwen woning. Onder meer in Frankrijk, Zwitserland en Portugal (Vale Do Lobo) hebben wij een aantal exclusieve projecten voltooid. Voor advies en projectbegeleiding door betrouwbaar en deskundig team van specialisten, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat onze klanten zeggen

 

" Top adviseurs! "


"Er blijken steeds minder B&O winkels over te blijven, hierdoor wordt het kaft van het koren gescheiden en nu wij klant (gedwongen) zijn geworden van een B&O dealer in Huizen is de passie voor het B&O product weer terug gekomen uit een dal. Dit dal werd veroorzaakt door het verliezen van vertrouwen in het product uit negatieve ervaringen over reparatie en slechte aanbevelingen of hulp bij het uitzoeken van het meest geschikte"


"Het installeren wordt zeer nauwkeurig en vakkundig gedaan. Vragen die er zijn worden
op zeer heldere manier uitgelegd!"


"Ik kom er niet elke dag. Maar als ik na een jaartje of anderhalf eens bel met een vraag of probleempje weten ze precies wie ik ben en wat ik in huis heb. Daar hebben zij geen computer voor nodig! Dat is gewoon klasse, ik kan niets anders zeggen."


"Super enthousiaste medewerkers. Vakkundige installatie!"


"Winkel is dichtbij maar de service en benadering door het personeel / eigenaar spreekt me aan"


"De aankoop gaat goed (ik heb veel B&O apparatuur staan) maar afstemmen over levering of aansluiting welke door mijn elektricien moet gebeuren gaat stroef. Dus communicatie!! Daarom ben ik onlangs na 3 jaar van Houten naar de dealer in Huizen gegaan met behoud van de 2 super goede monteurs Bas en Jeroen. B&O heeft een goede nazorg, zelfs de technische man Benelux (uit België) is bij mij thuis geweest voor wat programmeer problemen met de gateway. Wellicht wat vragen toevoegen over de service van een winkel. Bedankt voor deze gelegenheid en uitkijkend naar nog vele mooie innovatieve producten van B&O"


"Wij zijn al jaren klant bij B&O Rozestraten (voorheen Rob Schipper) in Huizen. Super tevreden over de klantvriendelijkheid en kennis van de producten. Ook bij installatie blijkt altijd grote technische kennis"


"Ynter Alkmaar (B&O dealer) – Enthousiast & trots op de producten – Deskundig op het gebied van geluid (leren je tonen analyseren) – Personeel is verzorgt (belangrijk!) "


"De heren Rozestraten weten wat zij verkopen: prettig. Ik kwam voor een bepaald formaat en dat was nog voorradig gelukkig. Met het gekozen tv toestel ben ik erg tevreden. Mijn vorige B&O toestel is nog steeds goed spelend. Deze heb ik 16 jaar geleden gekocht! Een goede klant ben ik dus niet, wel één die het merk trouw is."