BeoPlay H8 i Hazel Grey

De B&O Play H8 is een prachtige On-Ear koptelefoon met een luxe uitstraling. Via bluetooth maak je draadloos verbinding met jouw afspeelapparaat en heb je geen last van een vervelende kabel. De actieve noise-cancellingfunctie voorkomt daarnaast overlast door omgevingsgeluid. De B&O Play H8 is gemaakt van kwaliteitsleer en aluminium. Daardoor ziet de koptelefoon er prachtig uit en kun je rekenen op langdurig gebruik. Op de oorschelp zijn bedieningsmogelijkheden ingebouwd, net als een microfoon voor telefoongesprekken.

Geluid

Hoewel deze koptelefoon draadloos werkt profiteer je toch van uitstekend geluid. Dankzij bluetooth 4.0 met aptX codec luister je naar ongecomprimeerd geluid dat glashelder klinkt. Niet alleen wanneer je naar muziek luistert, maar ook tijdens het voeren van telefoongesprekken profiteer je van de uitstekende geluidskwaliteit. Overigens beschikt de B&O Play H8 over actieve noise-cancelling. Speciale techniek zorgt ervoor dat omgevingsgeluid nauwelijks hoorbaar zal zijn. Deze functie kun je uitzetten, bijvoorbeeld wanneer je het verkeer beter wil horen.

Aansturing

Een intiutief bedieningspaneel op de oorschelp kan je eenvoudig bedienen met je vingertoppen. Zo schakel je bijvoorbeeld eenvoudig muziek in of uit, verander je het volume of neem je de telefoon op.

Luxe uitstraling

Van een kwaliteitsmerk als Bang & Olufsen mag je naast goed geluid ook fraai design verwachten. De B&O Play H8 ziet er prachtig uit en dat is mede te danken aan de hoogwaardige materialen waarvan de koptelefoon gemaakt is. Zorgvuldig geselecteerd leer en aluminium geven de koptelefoon een luxe look die prima past bij iedereen.

Comfort

De B&O Play 8 zit heerlijk. Het lage gewicht, de prima pasvorm en het gebruik van zachte materialen zijn daarvoor verantwoordelijk. Omdat de oorschelpen zijn gemaakt van memory foam zitten ze perfect op je oren. Ook bij langdurige luistersessies hoef je dus niet te vrezen voor verlies aan comfort.

Prijs: € 400,-