BeoPlay H5 Groen

Door de B&O Play H5 kun je altijd en overal muziek luisteren, van goede kwaliteit, in welke situatie je ook staat. De oordopjes zijn erg comfortabel en draadloos. Door het bedieningspaneel in de kabel kun je makkelijk switchen van muziek en de B&O Play kan op elk moment opgeladen worden. Ze worden geleverd in verschillende maten en kleuren.

Voordelen

De oordopjes kun je gebruiken in elke situatie, tijdens het sporten of in de regen. Ze zijn spatwaterdicht, zweetbestendig en stofbestendig. Met de B&O Play H5 heb je 5 uur lang muziekplezier. Door het compacte magnetische oplaadblok, kun je jouw oordopjes elk moment opladen. De oordopjes worden geleverd in zwart en roze.

Remote,mic & Bluetooth

De kabel is voorzien van een ingebouwd bedieningspaneel met microfoon. Hierdoor kun je gemakkelijk de telefoon opnemen in één klik, muziek luisteren of met je stem je telefoon bedienen. Door het Bluetooth profiel aptX hoef je niet bang te zijn dat de kwaliteit van je muziek achteruit gaat.

Comfort

De oordopjes zijn enkel voorzien van één kabel in je nek. Hierdoor behoud je al je beweegvrijheid. De BeoPlay H5 zijn ontworpen om precies in je oor te passen. Je hebt keuze uit verschillende maten, van XS tot L.

Prijs: € 249,-