BeoPlay H3

De BeoPlay H3 ? een superieure en comfortabele koptelefoon in de vorm van in-ear oordopjes voor onderweg.

De BeoPlay H3 is volledig in lijn met de geluidsfilosofie van Bang & Olufsen; uitsluitend producten willen creëren die het oorspronkelijke geluid zo natuurgetrouw mogelijk weergeven. Om onze klanten een luisterbeleving te kunnen bieden zoals de artiest deze in gedachten had, zoeken we voortdurend de grenzen van de bestaande technologieën op ? ook voor de kleinste producten.

Best-in-class geluidsperformance

De BeoPlay H3 in-ear koptelefoon met zijn dynamisch full-tone geluidsdesign is uitgerust met een geïntegreerde 10.8 maatwerk-driver en biedt daarmee een voor zijn formaat verrassende geluidskwaliteit. In de kast binnenin zit een miniatuur 'bass port' die voor een superieur weergave van de lage frequenties zorgt. De in de aluminium behuizing aangebrachte perforatie dient als ventilatieopeningen tijdens het afspelen en luisteren. Het design is echter van dien aard dat het lekken van geluid naar binnen en buiten tot een minimum beperkt blijft, wat voor een buitengewoon natuurgetrouwe geluidsweergave zorgt.

Ontworpen voor het oor

Speciaal ontworpen om perfect in het oor te passen, voor een coole look en een discrete charme onderweg. Om een optimale geluidsbeleving te kunnen realiseren, is het belangrijk om het omgevingsgeluid buiten te sluiten. Hiervoor is het absoluut noodzakelijk om een luchtdichte en comfortabele pasvorm te creëren. De in verschillende maten verkrijgbare oordopjes zijn afgewerkt met een extra zachte rubberen rand, zodat de perfecte pasvorm voor vrijwel ieder oor gegarandeerd is. Deze nauwsluitende pasvorm biedt de luisteraar een verbeterde basperformance en een passieve en effectieve onderdrukking van omgevingslawaai.

Met zorg gemaakt

De koptelefoons worden uit één enkel stuk aluminium, een mooi en duurzaam materiaal, gewalst. De inline afstandsbediening en microfoon zorgen voor een intuïtieve en supereenvoudige bediening ? iedere dag.

Prijs: € 150,-