BeoLab 50

 

DE TOEKOMST VAN GELUID IS HIER
De BeoLab 50 is de eerste speaker van Bang & Olufsen die direct voortkomt uit onze prestigieuze en innovatieve BeoLab 90, die een geheel nieuwe standaard voor state-of-the-art speakers heeft gedefinieerd.

Zodra de BeoLab 50 wordt ingeschakeld, komt de Acoustic Lens omhoog; klaar om het geluid optimaal te verspreiden. U kunt het geluid aanpassen aan het aantal mensen, bijvoorbeeld als u een feestje geeft of een film kijkt, of u kiest voor de klassieke luisterpositie.

KRACHTIGE UITMUNTENDHEID
Ondanks zijn bescheiden formaat levert de BeoLab 50 een ongelofelijke akoestische prestatie van 2100 watt die uit de maar liefst zeven speaker-drivers schalt. De digitale en analoge verbindingen, en onze Bang & Olufsen-app voor gepersonaliseerd afspelen geven u plaatsings- en gebruiksvrijheid waardoor u optimaal kunt genieten.
ELEGANT DESIGN, EERLIJKE MATERIALEN
De behuizing van de BeoLab 50 is slank, lang en afgerond door zwevende lijnen en zichtbare randen. De BeoLab 50 levert een krachtige prestatie in een elegant, modern frame. Dankzij onze kenmerkende houten lamellen, zilver gepolijst aluminium en de front-covers van zwart textiel past het strakke design naadloos in uw huis.

Prijs:  € 30.000,- ( stel ). Meerprijs bij keuze Piano Black : € 5.000,- ( stel )