Beo 4

Wanneer het gaat over afstandsbediening en integratie, is Bang & Olufsen de belangrijkste pionier.
Op dit moment zijn we de enige fabrikant op de markt die onze klanten een afstandsbediening biedt welke niet alleen TV, video en audio systemen eenvoudig kan bedienen, maar ook de lichtinstellingen in de kamer aanpast.

Ons belangrijkst doel is om producten te ontwikkelen die met elkaar in verbinding staan zodat de gebruiker het plezier beleeft van eenvoudige bediening en de uitgebreide mogelijkheden. Last, but not least, BeoLink® maakt het voor de consument mogelijk om te genietenvan alle bronnen van zijn/haar Bang & Olufsen systeem door het hele huis. Bang & Olufsen streeft naar excellentie in ervaring van de gebruiker, eenvoudige bediening is daarbij duidelijk een cruciaal element in onze producten.

Daarom zijn wij door de jaren heen de uitdaging aangegaan om de bediening van technisch complexe producten te veranderen in iets wat eenvoudig te begrijpen en makkelijk te bedienen is. Als resultaat wordt het bedienen van het product een emotionele ervaring waar men plezier aan beleeft. Bang & Olufsen heeft met de Beo4 een logische bediening ontwikkeld welke simpele en ongecompliceerde toegang biedt tot alle technische mogelijkheden van het product.

Prijs: € 265,-