Havenstraat 17, Huizen | 035 525 3631

Search
Close this search box.

over

Rozestraten Audio en Video

In 1974 opende Rob Schipper zijn eerste Bang & Olufsen-vestiging in Huizen. In de loop der jaren is deze hoofdvestiging uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde van Nederland. Dat is niet alleen dankzij de producten, maar vooral ook door de unieke service die wij bieden.

Vanaf 1 oktober 2011 is het bedrijf voortgezet door Steven en Robert Rozestraten, beiden ruim 25 jaar werkzaam bij de zaak.

“Bij een hoogwaardig product hoort een uitmuntende service.”
Dat is waar Rozestraten Audio en Video zich sterk voor maakt.

Rozestraten Audio Vide voorzijde pand 680px

Planning, service en reparatie worden centraal vanuit Huizen georganiseerd. Onze bedrijfswagens -zonder logo of reclame om de klanten zoveel mogelijk privacy te bieden- rijden vanaf hier door heel Nederland voor service en installatie.

Om een nog betere service te kunnen bieden hebben wij een vaste monteur voor reparatie. Daardoor kunnen wij de apparatuur sneller en voordeliger terugbrengen. In onze vernieuwde showroom laten we u op bijzondere wijze kennismaken met de mogelijkheden van onze unieke merken. Manager Steven Rozestraten heet u van harte welkom voor een uitgebreid advies op maat.

ONZE FILOSOFIE

De enige manier om grenzen te ontdekken is door ze te overschrijden. Als u aan alles in uw leven hoge eisen stelt, dan verlangt u altijd de beste kwaliteit, ook het het gebied van beeld en geluid. Het allerbeste is precies het kwaliteitsniveau dat Rozestraten Audio en Video voor ogen heeft.

Loewe Televisie
Sonos Draagbare set

ONZE AMBITIE

Hoewel het voorstellingsvermogen van de mens grenzeloos is, heeft de techniek wel degelijk grenzen. Bij Rozestraten houden we traditionele benaderingen kritisch tegen het licht en zoeken naar de randen van de mogelijkheden.

Onze missie

Het is onze missie om in vakmanschap en service tot de allerbesten te behoren.
De kwaliteit en exclusiviteit van onze merken zijn daarbij onmisbaar.

ONZE MERKEN

klik/tik op de logo’s voor het assortiment

Totaaloplossing voor uw audio/videosysteem

Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan garant voor een optimale begeleiding bij de aankoop en service van een nieuw audio- of videoproduct. Wij verzorgen al ruim 30 jaar de complete projectbegeleiding bij verbouwing of nieuwbouw en bieden een totaalconcept op maat. Door de kwaliteit en exclusiviteit van onze merken en onze vaste wil om ons in vakmanschap en service daadwerkelijk van anderen te onderscheiden, hebben wij u veel te bieden. Daar zijn we best trots op.

We leveren maatwerk voor uw bestaande huis, of nieuw te bouwen woning. Vanaf de bouwtekeningen kunnen wij u kosteloos een passend leidingschema en tekeningen aanbieden. We berekenen geen voorrijkosten voor service aan huis.

Rozestraten Audio en Video biedt een totaaloplossing voor uw audio/videosysteem door het hele huis. Onze service blijft niet alleen beperkt tot de landsgrenzen. Er worden regelmatig projecten in België, Frankrijk, Spanje en Portugal gerealiseerd. Het verhuizen en herinstalleren van uw huidige installatie behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: een goede reden om ook in uw vakantieverblijf te kunnen genieten de hoogste kwaliteit audio en video.

We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking met onze topmerken. Mocht u vragen hebben, of aanvullende informatie wensen, dan horen wij dat graag van u.

Neem zeker contact met ons op voor een vakkundig advies op locatie.

Klik of tik voor een overzicht van ons assortiment.

De eigenaren

Robert & Steven

Steven Rozestraten Audio en Video
Steven

Steven Rozestraten

Steven werkt sinds 1985 bij ons bedrijf. Na enige jaren buitendienst heeft Steven de keuze gemaakt om verder te gaan als verkoopmedewerker. Hij heeft zich volledig gespecialiseerd in totaaloplossingen voor wat betreft audiovisuele installaties voor in uw woning of bedrijf. Steven regelt ook de marketing en planning. In 2011 heeft hij samen met zijn broer Robert het bedrijf voortgezet als Bang & Olufsen Rozestraten.

Robert Rozestraten Audio en Video
Robert

Robert Rozestraten

Robert is sinds 1989 werkzaam bij ons bedrijf. De eerste 10 jaar heeft hij de installatie bij de klant thuis verzorgd. Daarna is Robert zich gaan specialiseren in bouwbegeleiding en totaaloplossingen. Robert is tegenwoordig verantwoordelijk voor verkoop en installatie. Vanaf 2011 is hij -samen met Steven- eigenaar van Rozestraten Audio en Video.

Twosome multi media logo

Twosome

Twosome is sinds 2000 onze externe installatiepartner. Zij verzorgen de vakkundige plaatsing bij u thuis en doen dit met groot enthousiasme. De professionaliteit en creativiteit van Bobby Roelofs, Bas de Goede en Jeroen Andriessen wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

Referenties

"Top adviseurs!"
"Er blijken steeds minder B&O winkels over te blijven, hierdoor wordt het kaft van het koren gescheiden en nu wij klant (gedwongen) zijn geworden van een B&O dealer in Huizen is de passie voor het B&O product weer terug gekomen uit een dal. Dit dal werd veroorzaakt door het verliezen van vertrouwen in het product uit negatieve ervaringen over reparatie en slechte aanbevelingen of hulp bij het uitzoeken van het meest geschikte"
"Het installeren wordt zeer nauwkeurig en vakkundig gedaan. Vragen die er zijn worden op zeer heldere manier uitgelegd!"
"Ik kom er niet elke dag. Maar als ik na een jaartje of anderhalf eens bel met een vraag of probleempje weten ze precies wie ik ben en wat ik in huis heb. Daar hebben zij geen computer voor nodig! Dat is gewoon klasse, ik kan niets anders zeggen."
"Super enthousiaste medewerkers. Vakkundige installatie!"
"Winkel is dichtbij maar de service en benadering door het personeel / eigenaar spreekt me aan"
"Ik ben onlangs -na 3 jaar- van Houten naar de dealer in Huizen gegaan met behoud van de 2 super goede monteurs Bas en Jeroen. B&O heeft een goede nazorg, zelfs de technische man Benelux (uit België) is bij mij thuis geweest voor wat programmeerproblemen met de gateway. Bedankt voor deze gelegenheid en uitkijkend naar nog vele mooie innovatieve producten van B&O"
"Wij zijn al jaren klant bij B&O Rozestraten (voorheen Rob Schipper) in Huizen. Super tevreden over de klantvriendelijkheid en kennis van de producten. Ook bij installatie blijkt altijd grote technische kennis."
Enthousiast & trots op de producten – Deskundig op het gebied van geluid (leren je tonen analyseren) – Personeel is verzorgd (belangrijk!)."
"De heren Rozestraten weten wat zij verkopen: prettig. Ik kwam voor een bepaald formaat en dat was nog voorradig gelukkig. Met het gekozen tv-toestel ben ik erg tevreden. Mijn vorige B&O toestel is nog steeds goed spelend. Deze heb ik 16 jaar geleden gekocht! Een goede klant ben ik dus niet, wel één die het merk trouw is."
Previous
Next

Rozestraten aan het werk

DESKUNDIG TEAM TECHNICI

Partners van Rozestraten Audio en Video