Visie

De enige manier om grenzen te ontdekken is door ze te overschrijden.

Wanneer u aan alles in uw leven even hoge eisen stelt als wij doen, verlangt u altijd de allerbeste kwaliteit. Het allerbeste is precies het kwaliteitsniveau dat ook wij als Bang & Olufsen Rozestraten steeds voor ogen hebben.

Visie Bang & Olufsen

Hoewel het voorstellingvermogen van de mens grenzeloos is, heeft de techniek wel degelijk grenzen. Daarom houden we ervan de verwachting te trotseren en de traditionele benaderingen nog eens opnieuw te bezien. Met onze exclusieve showrooms in Naarden en Huizen, streven wij ernaar een volledig en compleet beeld te geven van wat Bang & Olufsen u te bieden heeft.. Enthousiaste en deskundige medewerkers staan garant voor een optimale begeleiding bij de aankoop en service van een nieuw Bang & Olufsen product. Reeds 32 jaar zijn wij specialist op het gebied van BeoLink meerkamer-systemen. Wij verzorgen voor u een complete projectbegeleiding bij verbouwing of nieuwbouw en bieden een totaalconcept op maat. Door de kwaliteit en exclusiviteit van ons merk en onze vaste wil om ons in vakmanschap en service daadwerkelijk van anderen te onderscheiden, hebben wij u veel te bieden en daar zijn wij best trots op.

Maatwerk leveren wij voor uw bestaande woning of nieuw te bouwen woning. Vanaf de bouwtekeningen kunnen wij u kosteloos een passend leidingschema en tekeningen aanbieden en wij berekenen geen voorrijdkosten voor service aan huis.

Wij bieden u een totaaloplossing voor uw audio/videosysteem door het hele huis. Onze service blijft niet alleen beperkt tot onze landsgrenzen. Geregeld worden er projecten in België, (Zuid)-Frankrijk, Spanje en Portugal (Vale do Lobo) gerealiseerd. Het verhuizen en herinstalleren van uw huidige Bang & Olufsen installatie behoort tot de mogelijkheden. Kortom; een goede reden om ook in uw vakantieverblijf te kunnen genieten van uw Bang & Olufsen systeem. Met BeoLink kunt u op het terras of bij het zwembad genieten van uw favoriete muziek (zie "referenties").

Een ieder heeft één doel voor ogen: de verwachting die u van ons merk en van ons heeft steeds weer te overtreffen.

Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking met het merk Bang & Olufsen. Mocht u vragen hebben of aanvullende informatie wensen, dan vernemen wij dat graag van u. Neemt u gerust contact met ons op voor een vakkundig advies op locatie.