Havenstraat 17, Huizen | 035 525 3631

Search
Close this search box.

ROZESTRATEN AUDIO en VIDEO

In 1974 opende Rob Schipper zijn eerste Bang & Olufsen vestiging te Huizen. In de jaren is deze hoofdvestiging uitgegroeid tot een van de grootste en meest gespecialiseerde van Nederland. Dat is niet alleen vanwege de producten, maar vooral ook door de unieke service die wij bieden.

Per 1 oktober 2011 is het bedrijf voortgezet door Steven en Robert Rozestraten, beiden ruim 25 jaar werkzaam bij de zaak.

“Bij een hoogwaardig product hoort een uitmuntende service.”
Dat is waar Bang & Olufsen Rozestraten zich sterk voor maakt.

Planning, service en reparatie worden centraal vanuit Huizen georganiseerd. Onze bedrijfswagens, zonder logo of reclame, om de klanten zoveel mogelijk privacy te bieden, rijden vanaf hier heel Nederland door voor service en installatie.

Om een nog betere service te kunnen bieden hebben wij een vaste monteur voor reparatie waardoor wij de apparatuur sneller en voordeliger kunnen terugbrengen. In onze pas vernieuwde showroom kunnen we u op bijzondere wijze kennis laten maken met de wereld van Bang & Olufsen. Manager Steven Rozestraten heet u van harte welkom voor een uitgebreid advies op maat.

De kwaliteit van Rozestraten

  • Klantgerichte service
  • Maatwerk oplossingen voor onze klanten
  • Bang & Olufsen installatie op locatie
  • Ook Bang & Olufsen Second Life aanwezig
  • Ook voor levering van Sonos, Domotica etc

Ons team

Steven Rozestraten Audio en Video

Steven Rozestraten

Steven werkt vanaf 1985 bij ons bedrijf. Na een paar jaar buitendienst stapte hij over naar verkoopmedewerker. Steven heeft zich gespecialiseerd in totaal oplossingen voor AV-installaties voor in uw woning of bedrijf. Hij verzorgt ook de marketing en planning. In 2011 heeft hij samen met zijn broer Robert het bedrijf voortgezet als Bang & Olufsen Rozestraten.

Robert Rozestraten Audio en Video

Robert Rozestraten

Robert is sinds 1989 werkzaam bij ons bedrijf. De eerste 10 jaar heeft hij de installatie bij de klant thuis verzorgd. Daarna is Robert zich gaan specialiseren in bouwbegeleiding en totaaloplossingen. Op dit moment is Robert verantwoordelijk voor verkoop en installatie. Sinds 2011 is hij -samen met Steven- eigenaar van Rozestraten Audio en Video.

Bobby Roelofs

Bobby is sinds 2000 een vaste kracht in ons bedrijf. Hij verzorgt de vakkundige installatie bij u thuis en doet dit met groot enthousiasme.

De vakkundigheid en creativiteit van Bobby Roelofs worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Havenstraat 17 Huizen