Havenstraat 17, Huizen | 035 525 3631

Search
Close this search box.
Loewe komt met iconisch tv-toestel: Iconic OLED
Loewe Iconic OLED interieur

Gepubliceerd

Loewe Technology presenteert Loewe Iconic, een nieuw, design tv-toestel. Loewe Iconic is meer dan alleen een hoogwaardige tv met geluidssysteem, Loewe Iconic is een designicoon – verkrijgbaar in twee kleurvarianten, Graphite Grey en Clay White.

Al bijna een eeuw staat het merk Loewe voor inventiviteit en luxe consumentenelektronica. Naast het unieke Loewe-design vormen de pioniersgeest en de jarenlange ervaring van Loewe-experts bij de ontwikkeling van innovatieve technologie het DNA van het merk.

Loewe Iconic is geen standaard tv, hij verfijnt het interieur met zijn sculpturale vorm tot een kunstzinnige en galerij-achtige leefruimte. Zo wordt het huis meer dan alleen een ruimte om in te wonen – het wordt een plek om te genieten van kunst, ambacht en cultuur – met Loewe Iconic als een liefdevol ontworpen, centraal element.

De basis voor het ontwerp is de unieke, hoogwaardige installatieoplossing van Syno-Stone materiaal. Syno-Stone is een solide oppervlaktemateriaal dat door zijn niet-poreuze oppervlak duurzaam en bovendien uiterst hygiënisch is.

De vloeiende en elegante vormentaal met het voor Loewe kenmerkende 360-graden-design past perfect in kunstzinnige en artistiek beïnvloede interieurs en is daarmee perfect voor iedereen die een designklassieker van de toekomst wil beleven.

Loewe Iconic combineert een uniek design met de modernste tv- en audiotechnologie. Er zijn twee varianten en state-of-the-art OLED-schermen in schermformaten van 55 en 65 inch om uit te kiezen. Daarnaast is een soundbar elegant geïntegreerd achter het stoffen paneel.

Bijzonder is ook de Loewe Premium Service voor deze speciale tv-modellen: de exclusieve set-up- en installatieservice door een gespecialiseerde Loewe-dealer maakt deel uit van het pakket.

Prijs 55 Inch – € 7.499,-    /-  Prijsvoordeel  € 500,-  € 6.999,-
Prijs 65 Inch – € 8.999,-   / – Prijsvoordeel  € 500,-   € 8.499,-

Meer
artikelen