De nieuwe BeoCom 5

BeoCom 5 is een nieuwe, veelzijdige draadloze telefoon met een aantal nieuwe kenmerken. Het heeft een grafische display in kleur welke gepersonaliseerd kan worden door de keuze uit een set van negen verschillende kleuropties. De handset heeft een uniek ‘omgekeerd’ design dat er voor zorgt dat wanneer u de telefoon gebruikt, het scherm van uw gezicht gekeerd is. Natuurlijk kunt u het volume van uw telefoon regelen vanuit uw handset.
BeoCom 5 kan op een standaard lader geplaatst worden die op de tafel of de muur geplaatst kan worden. Als alternatief kan de BeoCom 5 aangesloten worden op een nieuwe speakertelefoon wat u de mogelijkheid biedt tot het maken van handsfree telefoongesprekken.

BeoLine opties

Een nieuwe PSTN base wordt geïntroduceerd die ‘BeoLine 2’ genaamd is. Deze biedt u de mogelijkheid om tot op 8 handsets te verbinden, 400 namen/telefoonnummers op te slaan en heeft de capaciteit voor 2 telefoonlijnen. Het is mogelijk om vaste lijnen of VOIP (internet) lijnen c.q. een combinatie van beide te hebben. De BeoCom 5 handset kan aangesloten worden op bestaande PSTN of BeoLine bases. Op een vergelijkbare wijze is het mogelijk om bestaande handsets (BeoCom 2, BeoCom 6000) te verbinden met een BeoLine 2 base.
Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.